Кошик
2042 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (66) 428-86-92
+380 (96) 106-62-43
Zakladka
Кошик

Олія сиродавлена чорного кмину 250 мл

400 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 204835
Олія сиродавлена чорного кмину 250 мл
Олія сиродавлена чорного кмину 250 млГотово до відправки
400 ₴
+380 (66) 428-86-92
  • +380 (96) 106-62-43
+380 (66) 428-86-92
  • +380 (96) 106-62-43
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Олія чорного кмину сорту nigella Sativa, першого холодного віджиму extra virgine – це олія преміум-класу, яка обов’язково стане основним продуктом у вашому здоровому житті.
 
Ця олія видобута з найкращого відбірного насіння чорного кмину.
За допомогою традиційних методів холодного віджиму забезпечується збереження всіх вітамінів, поживних речовин та мінералів. Наша олія чорного кмину наповнена поживними речовинами та користю для здоров’я, які просто неперевершені.
Однією з найбільш помітних властивостей олії чорного кмину nigella sativa є висока концентрація незамінних жирних кислот і антиоксидантів, які допомагають зміцнити імунну систему, покращити травлення та зменшити запалення. Також відомо, що олія чорного кмину багата фітостеролами, які корисні для підтримки здоров’я шкіри, волосся, загального здоров’я та забезпечення нормального розвитку наших кілітин.
Наша олія з насіння чорного кмину Sativa холодного віджиму не тільки неймовірно поживна, але й неймовірно універсальна. Ви можете використовувати його різними способами відповідно до ваших потреб, наприклад, у кулінарії, косметиці чи підтримання здоров'я. Олія чорного кмину ідеально підходить для приготування їжі, оскільки має високу температуру розпаду, що робить його придатним для використання в кулінарії при високій температурі.
Може використовуватися як заправка до салатів, для приготування соусів та пасерування а також просто вживати чайними ложечками.
 
Олія з насіння кмину для косметики.
Окрім кулінарного та дієтичного застосування, наша олія чорного кмину Sativa також є ідеальним інгредієнтом у косметиці та продуктах по догляду за шкірою. Висока концентрація антиоксидантів і незамінних жирних кислот робить нашу олію чудовим вибором для живлення та захисту шкіри.
Також важливо відзначити що місцевому застосуванні олія може допомогти зменшити появу тонких ліній і зморшок, підвищити еластичність шкіри та вирівняти тон шкіри. Також відомо, що вона ефективна у лікуванні різноманітних шкірних захворювань, таких як екзема, псоріаз та акне.
Наша олія чорного кмину Sativa першого холодного віджиму також є чудовим засобом для догляду за волоссям. Це може допомогти зміцнити волосся, покращити його текстуру та блиск, а також зменшити випадіння.
Підсумовуючи, наша олія чорного кмину Sativa першого холодного віджиму є не тільки універсальною олією, котру можна використовувати не лише в кулінарії, а також як засіб для догляду за шкірою та волоссям. Вона багата антиоксидантами, незамінними жирними кислотами та фітостеролами, які можуть допомогти покращити ваше загальне здоров’я та самопочуття. Спробуйте нашу олію сьогодні та відчуйте різницю на собі!
 
Як вживати олію чорного кмину nigella sativa?
Що стосується рекомендованої дози олії чорного кмину Sativa, вона може змінюватися залежно від особи, а також передбачуваного використання. Як правило, норма споживання 1-2 чайні ложки олії на день, окремо або додаючи до їжі.
Важливо мати на увазі, що нашу преміум-олію слід використовувати як дієтичну добавку, або салатну заправку.
При місцевому застосуванні олії, рекомендується використовувати кілька крапель і наносити на потрібну ділянку, обережно втираючи в шкіру. Також важливо провести тест на маленькій ділянці шкіри перед нанесенням на більшу ділянку шкіри на випадок будь-якої алергічної реакції.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 400 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner